Vi söker ny vaktmästare

Vid vandrarhem och stugverksamhet krävs att boendena underhålls och att allt sköts på bästa sätt. Vi på ApelvikStrand och Fästningens vandrarhem i Varberg söker nu därför en medarbetare till jobbet som vaktmästare.

Ett varierat arbete för dig som är händig

Tjänsten som vaktmästare är en tillsvidareanställning på deltid, 40 %, mellan mars och mitten av november. Efter dessa månader består arbetet sedan av fortsatta sporadiska inhopp när behovet finns.

I arbetsuppgifterna som vaktmästare ingår allt från gräsklippning och snickeriarbeten till olika typer av underhållsarbete vid strandvillorna och vandrarhemmet.

Vi söker dig som är en flexibel person som är händig och van att hantera vanliga verktyg som hammare och skruvmejsel samt är van att jobba fysiskt med ett arbete som ibland kan vara tungt.

Du har lång erfarenhet av yrkeslivet och har bakgrund som hantverkare eller liknande arbete, kanske har du nu lämnat din aktiva yrkeskarriär bakom dig. Vi vill även gärna att du har b-körkort.

Hör gärna av dig

Tycker du att jobbet som vaktmästare låter spännande och att beskrivningen passar in på dig? Hör i sådana fall gärna av dig med ditt CV.

Ansökan görs via brev till:
Fästningens vandrarhem
Varbergs fästning
432 44 Varberg

eller via mejl till: hans@lillhagekonsult.se 

För övriga frågor ring Hans Lillhage på nummer: 070-688 87 82

Sitemap Integritetspolicy © 2019 Apelvikstrand