Svar på vanliga frågor

PARKERING

Fri parkering på vår egen parkeringsplats som finns högst upp på anläggningen. Det finns en plats per strandhus eller strandlägenhet. P-platsen är märkt med samma nummer som ni får på ert boende.Om ni kommer med 2 bilar så kontaktar ni receptionen för ett P-tillstånd till bil nr 2 som får parkeras på någon av de onumrerade P-platserna. De extra onumrerade platserna är efter tillgång, man kan inte boka dessa och det finns inte en extra till varje strandhus eller lägenhet. Är det fullt på vår parkering så får man söka sig en annan plats.

ELBIL

Vi har nu 4 enheter där man kan ladda sin elbil. Man står där under tiden bilen laddar och sedan flyttar man sin bil till sin P-plats. Man betalar via appen InCharge.

SERVICEHUS

Vi tillhandahåller vår egen tvättstuga om det är så att man skulle behöva tvätta, i tvättstugan finns tvättmaskin och torktumlare, detta bokas och betalas i receptionen. Man står själv för tvättmedel.

SURFBRÄDOR OCH CYKLAR

På gaveln av servicehuset finns det en slang att sopla av surfbrädor, våt/torrdräkter och cyklar från sand och smuts.

SOPHUS

Vid den stora parkeringen hittar ni sophuset. Här sorterar vi så mycket vi har möjlighet till. Det finns behållare för ljus och mörk glasåtervinning, wellpapp, tidningar, metall och petflaskor och pant. Allt annat slänger man i containern för hushållssopor. Tyvärr har vi inte möjlighet i dagsläget att även sortera plast och kartong. Det tar för mycket tid att sortera ut tex. matrester, plast och blöjor ur wellpapp och tidningar som det är nu. Så det slänger man i conainern. Det är en sluten container med luckor på sidorna för att slänga sopor, så vänligen kassta inte soppåsen ovanpå. Ett tips är att gå till sophuset med sina sopor direkt, ställ dem inte utanför huset eller lägenheten. Fåglar av alla de storlekar och arter är väldigt snabba på att ta hand om dessa påsar och sprider ut soporna över hela anläggningen. Detta får man själv plocka upp.

GRILLPLATS

Gemensam grillplats finns vid tvättstugan. Engångsgrillar endast tillåtet på den stora gemensamma grillen. Grillning med egen grill är tillåtet på gräset vid sidan om ert strandhus och strandlägenhet, inte på träaltanen. Vi påpekar att vi har ett känsligt brandlarm så ställ ev egen grill vid sidan av stranhuset.

RÖKNING & HUSDJUR 

Alla våra lägenheter och strandhus är rökfria. Vänligen respektera detta!

Tänker ni ha med era husdjur till den strandlägenhet eller det strandhus som ni bokat, fråga alltid om det är tillåtet i just den lägenheten eller strandhuset, det är nämligen bara vissa av husen och lägenheterna där det är tillåtet med husdjur som hund och katt. Vi lämnar ingen garanti för att lägenheten eller strandhuset är allergifritt. Vi har 8 Strandhus och 2 Strandlägenheter "Compakt Living" där det är tillåtet att ha husdjur. En extra kostnad för husdjur tillkommer. Mer info om regler för husdjur hittar ni under bokningregler.

Sitemap Integritetspolicy © 2024 Apelvikstrand