Gott om bra ställen i Apelviken

Längs med Apelvikens strand ligger många caféer och restauranger. Här kan du läsa lite om några av de bästa ställena.

Restaurang Salt och Vatten

Till Hotell Comwell Varbergs Kurorts restaurang i lilla Apelviken är alla välkomna. Köket har inriktning på SPA-konceptet, dvs sundare matlagning. Mer information och meny hittar du här

& Olles

Längst söderut i Apelviken ligger en sommarrestaurang med skön atmosfär. Sittplatserna är under bar himmel och menyn begränsad, men utvald med noggrannhet och känsla. Besök &Olles Facebooksida för aktuell information.

Majas vid havet

Granne med ApelvikStrand hittar du Majas, som är kända både för den kärleksfullt tillagade maten och för konsertupplevelser med Sveriges artistelit. Här hittar du mer information.

Monique Apelviken

Monique erbjuder en fantastisk miljö mitt i viken där det finns något för alla. Från enkla smårätter till större måltider. Kanske önskas en härlig sommardrink på terassen med utsikt över hela Apelviken?  Mer information hittar du här.

John’s Place

Välkänd restaurang med underbar utsikt över havet och ett stort utbud av exotiskt kött som grillas över kol. Sommartid öppnas också John’s Beach med bar och servering av lättare rätter i Beduintältet. Läs mer och boka bord här.

Restaurang Solviken

Belägen på Apelvikens norra strand med mat för alla åldrar och smaker. Havsutsikten får du på köpet. Intill restaurangen finns lekplats, minigolf och pool. Här kan du läsa mer och se menyn.

Brittas Strandveranda

Food, Music and Bar Culture. Det blir egentligen inte mer avspänt än så här. Direkt på stranden erbjuder de mat, musik och trevligt umgänge. Enkel och rejäl mat att njuta tillsammans med dryck och vänner. Mer information hittar du här.

Sitemap Integritetspolicy © 2024 Apelvikstrand