En aktiv stad i en vacker miljö

Varberg är en stad där det finns mycket att göra för alla smaker oavsett om man vill gå på ett trevligt evenemang eller bara varva ned i den vackra havsmiljön. 
 

Händer i Varberg framöver

I staden äger trevliga evenemang rum året om inom områden som kultur, sport, mässor och mycket annat. Nedan har vi samlat några evenemang som äger rum framöver:

26 Aug Vinfestivalen i Apelviken
26 Aug Hunnestads Byamarknad-Hunnestad
26 Aug Åkulla BBQ festival-Åkulla Outdoor Resort
31 Aug The Fredrik StrageFestival Tour-Vbg Teater
2 Sep Bockstensturen-Åkulla
2 Sep Bocksten Vineyard Backyard Ultra-Ästad Vingård
2-3 Sep Jam´n Shine & öppna SM i Bowl Skateboard-Varbergs Skatepark Freden
9-10 Sep Farmers Market-Strömma Farmlodge
17 Sep Varberg Walk About vandringsfestival-Åkulla
22 Sep Tennessee Tears-Gården vid Bron-Derome

På Visit Varberg hittar du mer information om varje enskilt evenemang och om vad som mer händer i staden framöver.
 

Trevligt centrum, storslagen fästning och vackra havsmiljöer

I Varberg finns även flera sevärdheter och upplevelser som är goda anledningar att besöka staden. I stadens stadskärna kan man strosa runt bland mysiga affärer, cafeér och restuaranger i närheten av det fina torget. För den som tycker om att promenera finns även den två och en halv långa strandpromenaden precis intill havet. 

En annan sevärdhet som ofta förknippas med staden är historiska Varbergs fästning. Här kan man bland annat besöka Hallands kulturhistoriska museum eller bara njuta av den mäktiga miljön. Bland Varbergs bästa upplevelser finns även naturligtvis de fina havsmiljöerna som passar perfekt för sol och bad eller vattensport som olika typer av surfing.
 

Boka här eller kontakta oss

ApelvikStrand passar bra när du besöker Varberg. I våra strandhus och lägenheter bor du i en fin miljö vid havet med en närhet till staden där allt händer och sker. 

Vi har boenden som passar både mindre och större sällskap. Läs mer om våra boenden, boka din övernattning här eller kontakta oss för mer information och att boka boende.

Sitemap Integritetspolicy © 2023 Apelvikstrand