Bo prisvärt och bekvämt när du arbetar i Varberg

Varberg är en stad med mycket utbyggnad och projekt på gång. Om du som arbetare jobbar i Varberg under en längre tid passar våra strandhus och mindre lägenheter perfekt. Men förstås även om du vill ha ett bekvämt boende över endast någon natt.

Vid vår anläggning i Apelviken bor ni i bekväma boenden där ni har allt ni behöver. Samtliga av våra strandhus och mindre lägenheter har både dusch och toalett samt gratis wifi. I våra strandhus på 40 kvadratmeter bor ni upp till 6 personer, men vi rekommenderar 4 personer. I dessa har ni dessutom tillgång till ett fullt utrustat kök och ett allrum med tv.

För dig som kommer ensam eller med en kollega har vi istället de lite mindre Compact living-lägenheterna som är nyrenoverade inför 2018 säsong.

Vid våra boenden finns gratis parkering och ni bor med en närhet till centrum, dagligvaruhandel och bussförbindelse, men samtidigt lite avsides i en lugn miljö med havet direkt utanför dörren. Till tågstationen är det 4,2 km.

Våra priser för er på arbetsresa

Pris för strandhusen:

Dygnspris: 995 kr - 1595 kr beroende på säsong.
Veckopris: 4495 kr - 9995 kr beroende på säsong.

Pris för Compact living-lägenheterna: 

Dygnspris: 595 kr - 1095 kr beroende på säsong.
Veckopris: 2 995 kr - 5995 kr beroende på säsong.

Tjänster att välja till

Vårt lakan och handdukspaket kostar 110 kronor per person.

Ni kan även välja att ta hjälp med slutstädningen till en kostnad av 500 kronor för lägenheterna och 750 kronor för strandhusen. Be gärna om offert om ni vill bo under en längre period.

För frågor eller bokning kontakta oss.

För er som endast passerar Varberg någon enstaka natt kan vi även rekommendera det lite enklare och prisvärda boendet vid Fästningens vandrarhem.

Sitemap Integritetspolicy © 2019 Apelvikstrand