Regler för uthyrning och avbokning

Ni får disponera strandhuset/lägenheten för övernattning från incheckning (15:00) den avtalade ankomstdagen till utcheckning (11:00) avresedagen.

BOKNINGSBEKRÄFTELSEN

Ni ansvarar själva för att kontrollera att bokningen är korrekt vad gäller t.ex. ankomst och avresedatum, att era uppgifter (namn, adress, mobilnummer och mailadress) är rätt. Att antal objekt (hus/lgh), ev tillägg som lakan/handdukar, slutstädning, husdjurshus/lgh, handikappvänligt hus stämmer överens med eran önskade bokning. Vi skickar koder och information med SMS, så se till att det är ett mobilnummer till någon som ska bo i huset/lägenheten.

BETALNING

Man kan välja att betala med faktura eller direkt via STRIPE, kortbetalning. Väljer man faktura ska betalning vara oss tillhanda senast förfallodatum. Har du bokat i god tid ligger förfallodatum på 30-60 dagar innan ankomst, beroende på vilken säsong. Man kan välja Bankgirobetalning eller Swishbetalning. Ange fakturanummer på betalningen!

Bankgiro 514-2344   Swish: 123 000 8797

Ankommer ni efter våra öppettider, och ert boende är inbetalt, så skickar vi en kod till kodlåset på dörren till ert hus eller lägenhet med SMS.

Från och med 2019 kommer vi att införa en anmälningsavgift som betalas senast 10 dagar efter bokningstillfället. Den är på 10% av den totala boendekostnaden. Detta gäller under juni, juli och augusti vid bokning av 1 vecka eller längre.

AVBOKNING

Avbokning sker antingen via telefon eller E-post. Avbokningsavgiften är följande:

  • 20 dagar eller mer före ankomst: 10% av totala boendekostnaden.
  • 20 dagar eller mindre före ankomst: 100% av totala boendekostnaden.

Har man tecknat avbeställningsskydd kan man avboka fram till dagen innan ankomst mot uppvisande av läkarintyg för återbetalning.

AVBESTÄLLNINGSSKYDD

Har ni bokat avbeställningsskydd för SEK 300 kan ni avboka och få pengarna tillbaka. Det gäller fram till dagen innan ankomst vid uppvisande av läkarintyg.

ERA SKYLDIGHETER

Ni är skyldiga att vårda våra hus och lägenheter väl och att följa våra ordningsregler och anvisningar. Ni ansvarar själva för skador som uppstår på fastigheter och inventarier genom att ni eller någon i ert sällskap varit oaktsam. Det är inte tillåtet att låta fler personer övernatta i hus eller lägenhet än vad som avtalats i er bokning. Man använder lakan, påslakan och örngott i sängarna. Sovsäck är inte tillåtet! Ni ska städa och diska upp samt tömma kyl/frys och skåp på matvaror när ni avreser. Har ni bokat slutstädning så gäller följande: matvaror och sopor tar man med sig och man diskar upp. Har man hyrt lakan/handdukar ska dessa läggas på golvet vid ytterdörren. Det ingår inte i slutstädningen.

REKLAMATIONER & KLAGOMÅL

Fel som uppstår under er vistelse ska anmälas omgående till vår reception, så vi har möjlighet att åtgärda felen. Vänligen ta kort och skicka med så vi ser vad som varit tokigt. Man kan inte komma i efterhand med reklamationer för att få ersättning. Reklamationer sker skriftligen via mail eller telefon till ApelvikStrand eller Fästningens Vandrarhem på info@apelvikstrand.se  eller receptionstelefon: +4634086828  Jourtelefon: +46738545567 (kvällar och helger fram till 22:00)

SÄNGLINNE

  • Lakan/handdukspaket kan hyras av oss, men vi rekommenderar att boka detta innan ankomst.
  •  Lakan skall alltid användas av hygieniska skäl. Sover man utan lakan debiteras en tvättkostnad på 400 kr/bädd.
  • Det kostar 110 kr/person.
  • Sovsäck är inte tillåtet!

STÄDNING

  • Ni ansvarar själva för städning efter er vistelse, städmaterial  och medel ska finnas i varje hus och lägenhet, om inte så meddela receptionen så ser vi till att ni får det ni saknar.
  • Ni skall vid avresa slänga era sopor och tömma skåp, kyl/frys på matvaror. Det finns ett stort soprum vid parkeringen på anläggningen där vi källsorterar i största möjliga mån. Vänligen respektera vår ambition att värna om miljön.
  • Disk skall diskas upp och ställas in i köksskåpen.
  • Eventuell misskötsel efterfaktureras.

Slutstädning går att köpa till
Slutstädning går att köpa till för 750 kronor för Strandhusen och 500 kronor för Strandlägenheterna.

För slutstädning gäller följande: Vi dammar, dammsuger och torkar golv. Städar toalett/dusch. Torkar av bänkytor i köket. Gästen ska själv slänga sopor, diska upp och ställa in disk i skåpen, tömma köksskåp, kyl och frys på matvaror. Har man hyrt sängkläder ska dessa tas bort och läggas vid ytterdörren. Anser vi att detta inte efterföljts har vi rätten att debitera er för extra städtid.

UTHYRARE

Ansvarig uthyrare är ApelvikStrand.

Sitemap Integritetspolicy © 2019 Apelvikstrand