Njut av Varbergs bästa upplevelserVarberg är en trevlig stad belägen precis vid havet som har mycket att erbjuda för dig som är på besök. Här finns något för alla smaker och åldrar.

Fint centrum, vackra havsmiljöer och en ståtlig fästning

Visit Varberg har på sin hemsida listat tio måsten för dig som besöker Varberg. Det är upplevelser och sevärdheter som vi gärna tipsar dig som ska semestra hos oss vid ApelvikStrand om.

Bland Varbergs tio bästa hittas sådant som stadens torg och fina stadskärna där du kan njuta av både god mat och shopping, den långa strandpromenaden som sträcker sig två och en halv kilometer precis intill havet och stämningsfulla Varbergs fästning. 

Bland stadens sevärdheter finns också den ståtliga bokskogen i Åkulla som passar perfekt för en avkopplande promenad samt Kallbadhuset där du kan njuta av en skön bastu och ett dopp i havet. Även de goda badmöjligheterna nämns, som vid vackra Apelviken är utmärkta.

Se hela listan här

Bo med havet utanför dörren

Varberg är alltså en stad med mycket att se och uppleva. Vid ApelvikStrand bor du i ett vackert läge precis intill havet och med en närhet till Varbergs stad.

Läs gärna mer om vårt boende här eller boka din övernattning här.

Sitemap Integritetspolicy © 2019 Apelvikstrand