Varberg är en aktiv sommarstadSommaren är nu här och semestertiderna närmar sig. Varberg är en riktig sommarstad som väcks till liv lite extra under de varmare månaderna. Här finns något för alla intressen.

Fina stränder, en rik historia och ett mysigt centrum

Det finns flera fördelar med att spendera sin semester i Varberg. Varberg är en trevlig stad precis vid havet med goda möjligheter att njuta av sol och bad vid en av de många badplatserna. Hos oss i Apelviken finns också möjlighet att prova på roliga vattensporter. För dig som istället föredrar lugna långpromenader finns den vackra strandpromenaden.

Även för dig som har ett intresse av historia har Varberg mycket att erbjuda. I staden finns Varbergs fästning samt Hallands kulturhistoriska museum. Staden har också ett mysigt centrum med många butiker, restauranger och barer att välja mellan.

Fint boende i Apelviken

Vill du besöka Varberg i sommar? Hos oss bor du mitt i vackra Apelviken där de roliga aktiviteterna är många under sommartiden. Boka din övernattning här eller kontakta oss så hjälper vi till med bokningen.

Sitemap Integritetspolicy © 2019 Apelvikstrand