Storseans på Varbergs fästningÄr du intresserad av andevärlden och övernaturliga fenomen? I slutet av april har vi i sådana fall ett evenemang som passar utmärkt. I den historiska miljön vid Fästningens Vandrarhem, ett boende som också är under vår regi, är det dags för seans med mediumet Helena Hansson. 

Storseans och personligt möte

Den 20 och 21 april kommer mediumet Helena Hansson till det gamla fängelset från 1856 vid Fästningens Vandrarhem för en stämningsfull seans.

Båda tillfällena börjar med att vi sitter tillsammans i fängelselokalen för en storseans och kontakt med andevärlden. Sedan efter storseansen finns möjlighet till en liten enkild stund på runt fem minuter med Helena för dem som har frågor. 

Det kommer även att finnas tillgång till att köpa fika på plats för dem som vill stanna kvar en stund och umgås i fängelsets historiska miljö efter seansen.

Kostnad och anmälan

Storseansen med Helena Hansson äger rum:

  • Den 20 april klockan 18-19 och den 21 april klockan 11-12.

Kostnad:

  • 200 kronor per person för seansen och enskilt möte med fråga efteråt. Åldersgränsen för storseansen är 18 år.

Anmäl till:

När ni har bokat får ni en bekräftelse med ett telefonnummer dit betalningen görs genom Swish. Anmälan ska vara inne senast den 13 april. Vid fängelset kan vi ta in ett begränsat antal personer och därför är antalet platser till varje storseans begränsat till 25 personer per seans.

Vi ser fram emot en spännande och fängslande stund ihop i den stämningsfulla miljön vid Fästningens Vandrarhem.

Sitemap Integritetspolicy © 2019 Apelvikstrand