Njut av livet i Apelviken

När du besöker Apelviken och bor i ett av våra fina strandhus eller strandlägenheter finns det många sätt att njuta av semestern på, oavsett om du bara vill ta det lugnt eller vill vara mer aktiv.

Njut av lugnet eller ta del av roliga aktiviteter

Våren är nu på ingång och sedan närmar sig sommarsäsongen fort. Under våren och sommaren är det särskilt fint i Apelviken. Hit kan du komma för att både varva ned från vardagen och ha det riktigt roligt.

I Apelviken kan du sola och bada, ta en lugn promenad på stranden eller varför inte bara sitta i en solstol och njuta av den fina havsmiljön.

Även för dig som vill vara mer aktiv finns det mycket att göra i viken. Apelviken är särskilt känt för de goda möjligheterna att ägna sig åt vattensport, som olika typer av vindsurfing. I viken finns även ett flertal restauranger och barer som du under sommaren kan besöka för att äta och dricka gott och ha det trevligt.

Sedan ligger ju även så klart Varbergs stad på kort avstånd från Apelviken där du året om kan ta del av allt som staden har att erbjuda.

Boka semestern i Apelviken

Vill du komma iväg och semestra i Apelviken i vår eller sommar? Läs gärna mer om vårt boende här, boka din övernattning här eller hör av dig till oss så hjälper vi dig med bokningen. Kontakta oss

Sitemap Integritetspolicy © 2024 Apelvikstrand