Kultur och musik i VarbergNär du besöker Varberg och övernattar hos oss i november finns det flera roliga evenemang inom kultur och musik att gå på. Det blir föreställningar med bland annat humor, seriositet och historik.

Föreställningar och konserter i Varberg

Nästa helg, den 9-10 november, spelas föreställningen Teaterkungen i Varberg, en historisk föreställning med fokus på Gustav III. Samma helg, den 9 november, blir det även show av det mer moderna slaget när Linda Pira spelar i staden.

Även den 11 november går i musikens tecken under föreställningen A tribute to Abba. Dagen efter blir det sedan både humor och allvar under en föreställning om Axel Schylström och hans erfarenheter från livet. 

Den 17 november gästar slutligen bok- och albumaktuella Stina Wollter Varbergs teater. Läs gärna mer om evenemangen och annat som händer i Varberg den närmaste tiden här.

Ditt boende intill Varbergs stad

November blir alltså en månad med mycket kultur i Varberg. Ska du på något av evenemangen? Vid ApelvikStrand bor du i en avslappnande havsmiljö strax utanför Varbergs stad.

Läs mer om vårt boende eller boka ditt rum här. Du får även gärna höra av dig till oss så hjälper vi dig. Kontakta oss

Sitemap Integritetspolicy © 2020 Apelvikstrand