Cykelfestival i ett vårigt VarbergPå lördag, den 12 maj, är det dags för ett roligt evenemang i Varberg både för dig som själv är sportig och för dig som tycker om att uppleva och se på sport. Det är då dags för cykelfestivalen Cogheart. Ska du på festivalen?

Hos oss bor du i en mysig havsmiljö med närhet till staden och cykelfestivalen.

Tävling med fart eller lugn tur med klassiska cyklar

Under cykelfestivalen Cogheart finns det bland annat både lopp för dig som tycker om att cykla fort och för dig som vill njuta av en mer långsam cykeltur genom Varbergs stad ner mot Varbergs fästning.

På Södra fästningsplanen anordnas en fartfylld sprinttävling på en 300 metersbana. För dig som istället föredrar att njuta av fina Varberg och stadens miljöer bakom cykeln finns cykelturen Tweed Ride.

Under Tweed Ride kommer deltagarna dessutom att klä upp sig i sina finaste kläder och ta sig fram på både nyare och äldre cyklar med särskild charm.

Boka ditt boende under cykelfestivalen

Om du ska delta i något av loppen eller besöka fina Varberg under festivalen och beskåda detta roliga evenemang passar vårt boende bra till din övernattning.

Boka din övernattning hos oss här på vår hemsida eller kontakta oss så hjälper vi dig. Läs även gärna mer om cykelfestivalen och tävlingarna här.

Sitemap Integritetspolicy © 2019 Apelvikstrand