Besök barnvänliga VarbergVarberg är en stad med mycket på gång. För er barnfamiljer som besöker staden och vårt boende vill vi gärna tipsa om att det finns mycket kul att göra under hela året. Hos oss har ni bland annat badstranden direkt utanför dörren.

Lekland, film, teater och vacker natur

I Varberg kan ni ägna er åt roliga aktiviteter för hela familjen. Under vinterhalvåret och våren, men även andra delar av året, kan man till exempel besöka Brukets lekland med rutschkanor och bollhav samt trampolinparken i Träslövsläge för lek och stoj.

Inne i Varbergs centrum finns också goda möjligheter att se en rolig film på bio eller en föreställning vid en av stadens teatrar.

Sedan finns ju även så klart den vackra naturen att njuta av med sol och bad vid havet under sommaren. När ni övernattar hos oss har ni stranden i fina Apelviken precis intill ert boende.

Läs gärna mer om aktiviteter för barnen i Varberg här.

Ert boende vid havet

Vill ni unna er några roliga dagar i Varberg med havet som granne? Läs gärna mer om vårt boende härboka er övernattning på vår hemsida här eller ring till oss så hjälper vi er. Kontakta oss

Sitemap Integritetspolicy © 2019 Apelvikstrand